Výsledky TK Blansko v soutěžích smíšených družstev 2022

úterý 15. září 2020

 

           TK Blansko startovalo v roce 2022 v soutěžích družstev se 6 družstvy v 5 kategoriích. 

 Družstva skvěle reprezentovala tenisový oddíl TK Blansko. Začneme od nejmenších:


BABYTENIS (8-9 let) – družstvo bojovalo do posledního zápasu postup do krajského finále. To se nepodařilo, ale herně i výsledkově družstvo přesvědčilo o svých kvalitách a potenciálu do budoucna.


MLADŠÍ ŽÁCI (10-12 let) – tým mladších žáků byl velmi blízko postupu. Nakonec rozhodovalo skóre. Obsadili jsme 3. místo se stejnou bilancí (5 výher a 1 prohra) jako první 2 celky – TJ Žďár nad Sázavou B a TC Brno C.


STARŠÍ ŽÁCI (13-14 LET) – cílem družstva bylo udržení silné II. třídy. Tento cíl se nejen podařil, ale nakonec z toho bylo vynikající 3.místo s kladnou bilancí výher.


DOROST (15-18 LET) – naši dorostenci skončili z celkovou bilancí 2 výhry a 4 prohry na 6. místě.


DOSPĚLÍ  B – do posledního zápasu hráli o postup do II. třídy. Rozhodující bitvu s Teslou Brno bohužel prohráli. Družstvo obsadilo 3 místo.


DOSPĚLÍ  A – družstvo hrálo o postup do II. třídy. Skupina byla velmi vyrovnaná. Po nevydařeném zápase se Startem Brno, nakonec obsadilo 3 místo. s bilancí 6 výher a 1 porážka.

 

Děkujeme všem hráčům, funkcionářům, rodičům a trenérům za vzornou reprezentaci TK Blansko. Těšíme se na soutěže družstev příští rok.